Een behendigheidsparcours voor honden bestaat doorgaans uit vijftien tot twintig onderdelen die goed zijn voor vier verschillende disciplines: hoogspringen, balanceren, slalommen en het manoeuvreren door tunnels.

Bedrijfswagen met een georganiseerde inrichting

De opbouw van een dergelijk parcours dient met veel zorg te gebeuren. Een bedrijfswagen met daarin een inrichting die alle benodigde hulpmiddelen en gereedschappen op een slimme manier weet te organiseren zou daarbij erg handig zijn! Op de website van Worksystem.be wordt een korte film getoond over de producten die een georganiseerde inrichting mogelijk maken.

Goed voorbereid

Onnodig te zeggen dat een bedrijfswagen met een dergelijke inrichting de opbouw van een behendigheidsparcours kan vergemakkelijken. Elke agility vereniging of -club zou veel nut kunnen hebben van een bedrijfswagen die ingericht is met de producten die verkrijgbaar zijn bij Worksystem.be. Bekijk het filmpje op de website van Worksystem.be en oordeel zelf! Wanneer het agility parcours zorgvuldig is opgebouwd kan de pret beginnen!