Voor organisatoren van agility wedstrijden zijn honden, hondentrainingen en agility hun passie en ze zetten er zich dan ook met plezier voor in. Maar het moet gezegd: bij het organiseren van een agility wedstrijd komt heel wat kijken.

Een CRM-systeem van Lime technologies kan hierbij een efficiënt hulpmiddel zijn.

Bij Lime technologies worden CRM-systemen op maat van de klant gemaakt en net daarom kan elk bedrijf of elke organisatie er perfect gebruik van maken.

De organisatie van een agility wedstrijd

Eerst en vooral moeten de organisatoren het parcours installeren. Voor verschillende klassen bestaan er verschillende parcours. Zo staat er in een debutantenparcours nooit een wip en staan er ook vaak geen slalompaaltjes. Vanaf de eerste graad zijn deze oefeningen wel in het parcours opgenomen.

Voor alle honden en baasjes kunnen deelnemen aan een agility wedstrijd moeten deze zich van tevoren inschrijven. Aan elke hond wordt een specifiek startnummer toegekend. Voor de organisatoren is het dan ook handig om deze inschrijvingen te koppelen aan een CRM-systeem van Lime technologies. Zo weten ze perfect welke honden en baasjes er in de verschillende klassen zullen deelnemen en in welke volgorde de honden hun parcours zullen afleggen.

Aan de hand van alle voorafgaande gegevens wordt een catalogus ontworpen. Deze catalogus bevat lijsten met alle honden per klasse. Ook de verschillende parcours worden in deze catalogus opgenomen. Heel vaak gebeurt dit aan de hand van een plattegrond.

Op de dag zelf gebeuren de definitieve inschrijvingen. Hierbij moeten deelnemers hun hondenlogboek bij de hand houden. In dit logboek wordt na afloop de hoogteklasse van de hond geschreven en de uitslagen van de wedstrijden. Ook hiermee kunnen de organisatoren de hulp van Lime technologies goed gebruiken. Eenmaal alles in het systeem zit, is het een fluitje van een cent om alle logboekgegevens van elke hond die aan de wedstrijd deelneemt bij te houden.

Wat de organisatoren ook perfect kunnen bijhouden met een CRM-systeem van Lime technologies is wanneer een bepaalde hond heeft deelgenomen aan de verschillende wedstrijden. Lime technologies biedt ook de mogelijkheid om alle uitslagen bij te houden. Zo worden eindafrekeningen automatisch gemaakt en worden alle gegevens perfect bijgehouden voor een volgende wedstrijd.